$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

Želiš praksu? EKOF Media Group vrši prijem novih članova!

Datum isteka: 01.10.2016 | Isteklo pre 180 dana
Datum: 13.09.2016 17:26,   Autor teksta: Portal Mladi

Želiš da budeš deo najproduktivnijeg mladog tima u Beogradu? Želiš da stekneš praksu u oblasti marketinga, medija, poslova iz IT struke, kao i fotografisanja i organizacije dogadjaja? – EKOF Media Group te poziva da se prijavis na ovaj konkurs!
 EKOF Media Group

EKOF Media Group je strukovna omladinska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu i u potrazi je za novim mladim I perspektivnim članovima koji bi želeli da budu deo najvećih dogadjaja za mlade, kao što su Belgrade Youth Fair i CEO Konferencija, ili pak deo online magazina za mlade Youth NOW i Outloud.

Ono što, pored želje, dobre volje I pozitivne energije treba da poseduješ, jeste sposobnost rada u većem timu, organizovanost, osnovno znanje iz oblasti za koju se prijavljuješ kao i spremnost za sticanje novih saznanja.

Pored organizacije većih dogadjaja, tu je i niz obuka za rad u  Photoshop-u, WordPress-u, Excel-u i drugim programima na kojima bi radio unutar organizacije i koji bi ti bili veoma korisni za dalju karijeru.

Pored stručnog dela, EMG tim ima česta putovanja i team building-e od Avale do Krfa i dalje. 🙂

Prijave su otvorene do 1. oktobra, iskoristi šansu! Sve što treba jeste da popuniš podatke ovde.

 

Srećno!

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

37 + = 38