$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

Youth Speak Forum

Datum isteka: 11.12.2016 | Isteklo pre 108 dana
Datum: 10.12.2016 15:03,   Autor teksta: Portal Mladi
Datum: 12.12.2016
Lokacija: Hotel Moskva, Beograd

AIESEC organizacija već drugu godinu za redom organizuje najveći globalni forum mladih u preko 120 zemalja sveta – Youth Speak Forum. Nakon tri uspešne konferencije u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, Forum se održava u Beogradu 12. decembra 2016. u Hotelu Moskva.

Konferencija omogućava mladim ljudima da na jednom mestu razmenjuju mišljenja i ideje sa predstavnicima korporativnog i javnog sektora.

Youth Speak Forum

Kroz radionice, interaktivna predavanja i razgovore, delegati se povezuju sa predavačima iz partnerskih organizacija koji podstiču njihova razmišljanja o mogućnostima rada na sebi, ali i preuzimanja aktivne uloge u svetu. Svim učesnicima pružamo priliku da iskažu svoje mišljenje.

Naši partneri Delhaize Serbia, MOL, Mercator S i OIP su za sve delegate pripremili radionice, a neke od tema koje obrađuju su Ključ uspešne poruke i Komunikacija i konflikti. Ovo je i prilika da saznate više od naših predavača, iskusnih konsultanata, Neve Rajković na temu Fuck Up management i Daniela Tavčioskog o tome Kako izgraditi društvenu mrežu oko proizvoda kao i da čujete govor našeg preduzetnika Gorana Radoičića o njegovom ličnom putu do uspeha.

Ukoliko se i Vi nalazite među mladima koji žele da steknu, ali i podele svoja znanja, vizije i ciljeve, razvijajući liderske sposobnosti, možete se prijaviti za učešće na Youth Speak Forum-u.

Projekat sprovodi najveća studentska organizacija AIESEC, čiji je cilj ne samo raditi na ličnom i profesionalnom razvoju već i podići svest mladih o ispunjavanju Ciljeva održivog razvoja.

Mesta su ograničena.

Popuni prijavu na: https://goo.gl/forms/U4ypzc9OBeeslyyP2.

Vidimo se.

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

60 + = 61