$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

Volontiranje u Komori italijansko-srpskih privrednika

Datum: 17.03.2017 21:36,   Autor teksta: Portal Mladi

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Komorom italijanskoo-srpskih privrednika poziva studente Ekonomskog, FON-a, FPN-a, Filološkog i Pravnog fakulteta da se prijave za volontiranje u okviru komercijalnih poslova i marketinga. Prijavljivanje traje do 26.marta a volontiranje počinje u aprilu.

Komora italijansko-srpskih privrednika

Poslodavac/organizacija: Komora italijansko-srpskih privrednika, POSLOVNO UDRUZENJE BEOGRAD

Pozicija: Voloter – asistent za komercijalne poslove i marketing

Broj mesta: 3

Lokacija: Beograd

Opis: Obavljanje komercijalnih i administrativnih poslova, pomoć u izvršavanju i ostvarivanju poslovnih aktivnosti KISP, prevodilačke usluge, podrška  na projektima, sajmovima, konferencijama i ostalim događajima  i aktivnostima Komore italijansko-srpskih privrednika.

Uslovi: VSS ili završna godina fakulteta (Ekonomski fakultet, Fakultet organizacionih nauka,Fakultet političkih nauka,  Filoloski fakultet,Pravni fakultet ), poznavanje italijanskog i engleskog jezika, poznavanje rada na računaru, samostalnost i odgovornost u radu, organizacione i pregovaračke veštine.

Način prijave: 

Zainteresovani kandidati svoj CV sa propratnim pismom i sa naznakom „Konkurs“ mogu dostaviti na nasu email adresu:. office@ccis.rs

Po izvršenoj prijavi popunite i kratki prijavni formular OVDE. 

Rok za prijavu: 26/03/2017

Trajanje: 1-3 meseca

Planiran početak: 03/04/2017

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

− 1 = 2