$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

U susret 4. VIBE festivala – promotivna žurka VIBEindustry u Kragujevcu

Datum: 24.05.2016 13:47,   Autor teksta: Portal Mladi
Kragujevac, daleko čuven kao industrijski grad dobio je još jedan ogranak industrije. U susret četvrtom izdanju VIBE festivala u Kragujevcu, pokrenut je koncept promotivnih žurki festivala pod nazivom VIBEindustry. Ovogodišnji VIBEindustry odražaće se 28. maja u Čarunici, napuštenoj industrijskoj hali u Kragujevcu koja se ambijentalno potpuno uklapa u koncept događaja i posetiocima pruža potpuno jedinstven doživljaj.
VIBE festival
VIBEindustry je kao i VIBE Festival tematski osmišljen dogadjaj i predstavlja najveću industriju muzike, ljubavi i prijateljstva, a svi posetioci direktno učestvuju u njenom razvoju.
VIBE Festival je tematski festival elektronske muzike i održava se u napuštenom inudstrijskom kompelsku Knežev arsenal u Kragujevcu. Knežev arsenal je jedinstven industrijski i arhitektonski kompleks koji se sastoji od fabričkih zgrada i radionica sa kraja XIX i početka XX veka, što dodatno pojačava energiju i doprinosi jedinstvenosti festivala. 
Vi2016p
Festival, uz kvalitetan muzički program, karakteriše tematska scenografija napravljena samo za potrebe festivala. Ovogodišnje izdanje VIBE festivala zakazano je za 2. i 3. septembar i po prvi put festival će biti održan na 3 bine na kojim će program obuhvatati od EDM pravaca do techno zvuka. Organizatori najavljuju najjači lineup do sad, a uskoro će biti objavljena i prva imena.

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

44 + = 52