$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

Revija svetskih stripova u Domu omladine Beograd

Datum isteka: 23.02.2017 | Isteklo pre 34 dana
Datum: 21.02.2017 18:35,   Autor teksta: Portal Mladi
Datum: 23.02.2017
Vreme: 19.00
Lokacija: Tribinska sala Doma omladine Beograd

U četvrtak 23. februara 2017. godine sa početkom u 19h održaće se tribina pod nazivom „Revija svetskih stripova“ u organizaciji izdavačke kuće Darkwood i Doma omladine Beograda.

Učestvuju: Vladimir Novaković, direktor izdavačke kuće Marketprint i Slobodan Jović, glavni urednik u izdavačkoj kući Darkwood i glavni urednik Stripoteke. Moderator: Milan Jovanović, član redakcije IK Darkwood i Stripoteke.

Revija svetskih stripova u DOBu

Stripoteka, sa svojom tradicijom od gotovo pola veka, drugi je najstariji strip-magazin u Evropi. Ova revija svetskih stripova, kako joj stoji u podnaslovu, svojevrsna je enciklopedija na čijim ćete stranicama naći gotovo sve relevantne stripove i dela svih značajnih autora kroz celu istoriju stripa. Uzimajući pomenuto u obzir, Stripoteka predstavlja kulturno blago ove zemlje koje treba brižno čuvati.

Od prošle godine staranje o Stripoteci i njenom sadržaju na sebe je preuzela redakcija Izdavačke kuće Darkwood. Uređivanje Stripoteke predstavlja veliku čast i odgovornost jer koncepcija ovog prestižnog strip-magazina podrazumeva objavljivanje klasičnih dela svetskog stripa, ali i edukovanje novih čitalačkih naraštaja i upoznavanje domaće publike sa najboljim i najistaknutijim savremenim delima i autorima.

Ova tribina je uvod u ciklus razgovora i događaja na temu devete umetnosti, pod naslovom „Stripovi za sve!“, koje će Izdavačka kuća Darkwood u saradnji sa Domom omladine Beograda, priređivati od polovine marta u ovoj instituciji kulture.

 

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

+ 55 = 58