Program povodom DANA STUDENATA u DKSG

Datum isteka: 04.02.2017 | Isteklo pre 80 dana
Datum: 30.03.2017 23:12,   Autor teksta: Portal Mladi
   
Datum: od 02.04.2017 do 04.04.2017
Lokacija: Dom kulture Studentski grad

Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa Domom kulture „Studentski grad“ pripremaju trodnevni program povodom obeležavanja 4. aprila – Dana studenata. U nedelju 2. aprila u Velikoj sali (20h) biće prikazan film „Drugačiji otac“ (Captain Fantastic). U ponedeljak 3. aprila u 18 časova u Maloj sali biće održana tribina NOVI ZAKON – NOVI SMER KRETANjA BOLONjE, dok će u utorak 4. aprila u 16.30 biti održana Svečana akademija povodom Dana studenata. Studentima će se obratiti rukovodstvo Univerziteta u Beogradu, kao i predstavnici najznačajnijih studentskih organizacija i predstavničkih tela.

Program:

Nedelja, 2. april, 20.00, Velika sala

Specijalna filmska projekcija povodom Dana studenata

DRUGAČIJI OTAC

  1. r. Mat Ros

Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu

Privrženi otac (Vigo Mortensen) posvetio je svoj život vaspitanju šestoro dece daleko od modernog sveta, duboko u izolovanim šumama na severozapadu Pacifika. Njihov idealni život prekida vest o tragičnoj nesreći koja ih primorava da napuste svoj raj i krenu na put u svet koji postavlja nove izazove.

Ponedeljak, 3. april, 18.00, Mala sala

TRIBINA: NOVI ZAKON – NOVI SMER KRETANjA BOLONjE

Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu

Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa Domom kulture Studentski grad, pokreću seriju tribina o visokom obrazovanju u Srbiji. Prva u nizu tribina realizovaće se u okviru programa povodom obeležavanja Dana studenata.

Teme o kojima će učesnici diskutovati su:

– prednosti i mane visokog obrazovanja u Srbiji;

– modeli unapređenja kvaliteta visokog obrazovanja;

– prioritetna delovanja u oblasti visokog obrazovanja.

Utorak, 4. april, 16.30, Velika sala

SVEČANA AKADEMIJA POVODOM DANA STUDENATA

Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu

Povodom obeležavanja 4. aprila, Dana studenata Univerziteta u Beogradu, Savez studenata Beograda (SSB) i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu (SPUB) organizuju svečanu akademiju. Na svečanosti će se studentima obratiti rukovodstvo Univerziteta u Beogradu, kao i predstavnici najznačajnijih studentskih organizacija i predstavničkih tela. Oni će se osvrnuti na istorijat ovog praznika, ali i na sve ono što su SSB i SPUB zajedničkim snagama postigli u proteklih godinu dana. Za zabavni deo programa pobrinuće se AKUD Branko Krsmanović.

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + 3 =