Prijavite se za radionice „Sačuvajmo stare, umetničke zanate“

Datum isteka: 15.01.2017 | Isteklo pre 100 dana
Datum: 14.12.2016 19:03,   Autor teksta: Portal Mladi
   
Lokacija: Svečana sala GO Čukarica

Kancelarija za mlade GO Čukarica organizuje radionice „Sačuvajmo stare, umetničke zanate“. Ovim projektom želimo da podstaknemo da se kod mladih ljudi razvije svest o značaju starih, umetničkih zanata i želja za očuvanjem tradicije.

Planirano je da se održe tri radionice kako bi se mladima približili stari, umetnički zanati kao što su kaligrafija, izrada mozaika i oslikavanje na staklu.

Prva radionica će biti radionica kaligrafije, koja predstavlja umetnost lepog pisanja i vodi poreklo iz Kine. Radionica kaligrafije će biti održana 15, 19, 22. i 26. decembra u terminu 17-19 časova u Svečanoj sali GO Čukarica.

Druga radionica je radionica izrade mozaik i predstavlja slaganje prirodnog kamena ili malih, prefabrikovanih kocki (takozvane tesare) od različitih materijala (npr. stakla, keramike) i dobijanje ornamenta ili slike na taj način. Radionica izrade mozaika će se održati 4, 5, 9. i 12. januara u terminu 17-19 časova u Svečanoj sali GO Čukarica.

Treća radionica za mlade je radionica oslikavanja stakla i ona će biti održana 15, 19, 22, 26. i 29. januara u terminu 17-19 časova u Svečanoj sali GO Čukarica.

Svi zainteresovani mladi Čukaričani mogu da se prijave na radionice putem mejla kzm@cukarica.rs. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, adresu, broj telefona i za koju od raduinica ste se odlučili.

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

50 − = 47