$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

PREMIJERA FILMA “YOU WILL NEVER WALK ALONE“

Datum isteka: 28.02.2017 | Isteklo pre 29 dana
Datum: 27.02.2017 21:13,   Autor teksta: Portal Mladi
Datum: 28.02.2017
Vreme: u 19 časova
Tema: Premijera dokumentarnog filma
Lokacija: u Mikser House-u

Premijera dokumentarnog filma You will never walk alone biće održana 28. februara u 19 časova u Mikser House-u, u Karađorđevoj ulici 46 u Beogradu.

you will never walk alone

You will never walk alone je dokumentarni film koji prikazuje fragmente ljudskih sudbina migranata koje se nalaze na putu kroz Srbiju i grupe volontera koja želi da iza statistika i novinskih članaka o migrantskoj krizi vidi ljudska lica i životne priče. Film je snimljen udruženim radom volontera i studenata (režije, produkcije, montaže, sociologije, antropologije, psihologije…) koji su svojim specifičnim znanjima i posvećenošću poslali ovim filmom hrabru poruku solidarnosti i humanizma.

Film je realizovalo Udruženje građana „Inicijativa za razvoj i saradnju” iz Beograda u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Subotice u okviru projekta „Jačanje kapaciteta lokalnih zajednica u Srbiji kroz prevazilaženje posledica migrantske krize” finansiranog od strane Vlade Japana, koji implementira UNDP u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Komesarijatom za izbegice i migracije Republike Srbije.

you will never walk alone (2)

IDC izloza You will never walk alone, Subotica 23 Dec

– IDC izložba You will never walk alone, Subotica, 23. decembar 2016.

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

83 − = 76