$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

Otvoren konkurs za petu generaciju Mladih lidera

Datum isteka: 23.10.2016 | Isteklo pre 184 dana
Datum: 11.10.2016 23:22,   Autor teksta: Portal Mladi

Pod sloganom „Krademo najbolje“ kompanija Delta Holding objavila je konkurs za petu generaciju Mladih lidera koji će trajati do 23. oktobra u ponoć.

U konkursu mogu da učestvuju apsolventi i diplomci svih fakulteta, a zainteresovani mogu da se prijave  isključivo online na sajtu www.mladilideri.rs.

Mladi lideri

Kandidati koji prođu proces selekcije i postanu Mladi lideri, tokom godinu dana trajanja programa, stiču radno iskustvo kroz tri rotacije u različitim članicama Delta Holdinga. Promenom radnog mesta na svaka četiri meseca stiču bolji i potpuniji uvid u celokupno poslovanje, a pomoć im pružaju iskusnije kolege u ulozi mentora.

Ovaj inovativni projekat zapošljavanja mladih talenatovanih ljudi bez radnog iskustva postoji od 2012. godine. Do sada se za ovaj program prijavilo skoro 12.000 kandidata, a 94 je dobilo priliku da učestvuje u programu.

Sve detalje o konkursu za Mlade lidere možete da pronađete na sajtu Mladi lideri, Facebook stranici, Twitter profilu, Instagram i LinkedIn nalogu.

Peta generacija Mladih lidera priključiće se zaposlenima u januaru 2017. godine.

 

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − = 4