$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

Objavljen Kalendar konkursa za 2016. godinu

Datum: 03.02.2016 17:29,   Autor teksta: Portal Mladi

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom obaveštava javnost da je objavila Kalendar konkursa za finansiranje projekata i programa udruženja i drugih organizacija civilnog društva iz sredstava budžeta Republike Srbije u 2016. godini.

Kalendar konkursa

Kalendar se objavljuje u cilju blagovremenog obaveštavanja organizacija civilnog društva o planiranim javnim konkursima za finansiranje programskih i projektnih aktivnosti civilnog društva iz budžeta Republike Srbije i AP Vojvodine, dobijanja što kvalitetnijih projektnih predloga, kao i povećanje broja potencijalnih korisnika budžetskih sredstava.

Kancelarija obaveštava zainteresovanu javnost da Kalendar nije potpun i da će njegovo popunjavanje biti nastavljeno u skladu sa pristizanjem obaveštenja iz institucija o planiranim javnim konkursima za 2016. godinu.

Kancelarija kontinuirano od 2013. godine prikuplja informacije o planiranim konkursima i, u skladu sa prikupljenim podacima, početkom svake godine objavljuje Kalendar javnih konkursa.

Kalendar konkursa za 2016. godinu

Obrazac za dostavljanje informacija o dinamici raspisivanja javnih konkursa (republički organi)

Obrazac za dostavljanje informacija o dinamici raspisivanja javnih konkursa (APV)

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + 1 =