$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

Konkursa za finansiranje omladinskih projekata “MLADI SU ZAKON – Šumadijski i Pomoravski okrug“

Datum isteka: 15.01.2017 | Isteklo pre 74 dana
Datum: 17.12.2016 00:24,   Autor teksta: Portal Mladi

Resurs centar za Šumadijski i Pomoravski okrug, Udruženje građana za socijalni razvoj “Sunce“ iz Kragujevca, u saradnji sa partnerima –Udruženje za društveni razvoj mladih “Interaktiv“ Kragujevac, Grad Kragujevac, Opština Knić, Opština Batočina, Kancelarija za mlade Despotovac i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisuje Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih.

Mladi su zakon


Na konkurs se mogu prijaviti udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova (od 15 do 30 godina), kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Šumadijskog i Pomoravskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.

Predloženi omladinski volonterski projekti treba da budu sprovedeni u periodu od 16. februara do 15. maja 2017. godine. Vrednost omladinskog volonterskog projekta može iznositi između 40.000,00 i 100.000,00 dinara. Ukupan iznos raspoloživih sredstava za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u Šumadijskom i Pomoravskom okrugu je 900.000,00 dinara.

Konkurs je otvoren do 15. januara 2017. godine. Info dan za Šumadijski okrug je zakazan za 22. decembar 2016.god. u 13.00 č. u prostorijama Kancelarije za mlade u Kragujevcu.

Sve informacije o konkursu kao i konkursnu dokumentaciju, zainteresovani mogu pronaći na sajtu Udruženja „Sunce“ www.sunce.org.rs, na omladinskom portalu www.mos.gov.rs/mladisuzakon, i sajtu ovogodišnjeg Nacionalnog programa volontiranja mladih www.kampovi.mis.org.rs ili se obratiti lično u prostorijama Udruženja „Sunce“ u ulici Luja Pastera 17, Kragujevac, utorkom i četvrtkom od 12,00 do 16,00 časova ili putem mejla ugsunce@gmail.com

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

76 + = 83