$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

EDUfair sajam obrazovanja

Datum isteka: 11.03.2017 | Isteklo pre 18 dana
Datum: 15.02.2017 21:13,   Autor teksta: Portal Mladi
Datum: od 10.03.2017 do 11.03.2017
Lokacija: Crowne Plaza, Beograd
Ove godine 10. i 11. marta u hotelu Crowne Plaza se organizuje 14. po redu međunarodni sajam obrazovanja EDUfair. Preko 100 domaćih i stranih izlagača (univerziteti, fakulteti, više škole itd.) će se predstaviti mladima i pomoći u donošenju veoma bitne odluke.
EDUfair
Univerziteti iz Slovenije, Italije, Austrije, Rusije, Amerike, Kanade i mnogih drugih zemalja će prezentovati svoje ustanove. Pored informacija o osnovnim studijskim programima, studenti završnih godina moći će da se informišu i o upisu MBA programa i master studija, kako u Srbiji tako i u svetu.
Slovenija je ove godine zemlja počasni gost koja našim đacima nudi jedinstvenu priliku da studiraju u Sloveniji kao njihovi državljani. Na sajmu se takođe mogu dobiti informacije o praksama u inostranstvu.
Biće organizovane nagradne igre, osvajanje putovanja, upoznavanje sa studentima, informisanje o studentskim kreditima, stipendijama itd. 
Događaj koji se ne sme propustiti. DOĐEŠ. VIDIŠ. ODLUČIŠ.

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

57 − 53 =