$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

Besplatan kurs preduzetništva

Datum isteka: 15.07.2016 | Isteklo pre 284 dana
Datum: 12.07.2016 23:21,   Autor teksta: Portal Mladi

U toku je prijavljivanje za besplatan online kurs preduzetništva u okviru programa Biznis mladih Srbije koji Smart kolektiv sprovdi uz podršku Ambasade SAD u Beogradu.

kurs

BMS online kurs preduzetništva je podrška BMS programa koju je Smart kolektiv razvio kako bi velikom broju mladih ljudi u Srbiji omogućio da besplatno, u kratkom roku i od svoje kuće steknu osnovna znanja o razvoju biznis ideje i da kroz praktične i inspirativne primere i testove provere da li je preduzetništvo karijera za njih.

Kurs se sastoji od sedam koraka koji će vam pomoći da sagledate koji biznis je najbolji za vas i da naučite kako da planirate svoj proizvod, kako da analizirate kupce i konkurenciju i kako da izračunate da li je vaša ideja isplativa.

Prijavljivanje je otvoreno do 15. jula 2016. godine, a platforma će biti aktivna od 18. jula 2016. Pre aktiviranja platforme dobićete e-mail sa web adresom i uputstvom za registrovanje.

Online kurs preduzetništva namenjen je mladima od 18 do 35 godina sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Prijavite se na:

http://biznismladihsrbije.org/preduzetnici/prijavi-se/

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

77 − 67 =