$SESS_ID="PMSESS".get_the_id(); if(!isset($_SESSION[$SESS_ID])){ setPostViews(get_the_ID()); $_SESSION[ $SESS_ID] = 1; }

AEGEE-Niš organizuje “Randevu sa AEGEE-om” i prijem novih članova

Datum isteka: 23.03.2017 | Isteklo pre 6 dana
Datum: 19.03.2017 22:20,   Autor teksta: Portal Mladi
Datum: 23.03.2017
Vreme: 17.00-19.00
Lokacija: Univerzitet u Nišu, biblioteka Nikola Tesla

AEGEE-Niš organizovaće ,,Randevu sa AEGEE-om“, prezentacioni sajam organizacije, 23. marta u 17h, u biblioteci „Nikola Tesla“ na Univerzitetu u Nišu. Događaj će trajati do 19:00, a organizuje se s ciljem informisanja studenata i mladih o radu i o priključivanju organizaciji.

Događaj je inspirisan  Francuskom, zemljom u kojoj je organizacija nastala. Posetioci će imati priliku da se kroz komunikaciju sa već iskusnim članovima informišu o njihovim aktivnostima i svim mogućnostima koje ova organizacija nudi svojim članovima.

AEGEE-Niš Randevu sa AEGEE-om

AEGEE Niš, kao zvanični deo mreže AEGEE Evropa, je omladinska organizacija koja u Nišu postoji već osamnaest godina. Kao nevladina, politički nezavisna i nedobitna organizacija, AEGEE Niš ostvaruje svoj cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope kroz aktivnosti zahvaljujući kojima članovi uče da poštuju različitosti i jedni druge i time aktivno doprinose otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive.

Evropski studentski forum – AEGEE Europe postoji u preko 240 akademskih centara širom Evrope i ima preko 13000 članova. U toku godine širom AEGEE mreže organizuje se preko 200 različitih događaja.

Link do facebook eventa

Link do facebook stranice

Ostavi komentar:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + 1 =